Több mint 300 baleset történt hétvégén az ország útjain. Ezek közül négy halállal végződött, de száz felett volt azoknak a száma is, akik valamilyen sérülést szenvedtek.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ez nem betegség. Ezek a balesetek elkerülhetőek lennének.A rendőrség által készített baleset-megelőzési kiadványokat kevesen olvassák .Még kevesebben jönnek el az ingyenes ilyen jellegű előadásokra,tájékoztatókra.Most is sokan azt hiszik velük nem történhet meg.Pedig olvasható a végeredmény.Utána a gyász,a bíróság,a család tönkremenetele. Nem veszik egyesek komolyan az intő szavakat.És persze mindig más a hibás!
csutak
Amilyen a politika ott fenn olyan a közlekedési morál itt lenn!
Ezt Belgiumban tapasztaltam mag.
Amikor kitört úgy négy éve a soros flamand - vallon vita és nem volt másfél évig kormányuk, rettenetes lett közben a közlekedők viselkedése!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.