A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődik a parlament tavaszi ülésszaka. Orbán Viktor a Fidesz frakcióvezetőjének tájékoztatása szerint beszél majd a kormány elé kerülő gazdasági javaslatcsomagról is.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bra048
Értelmes terveket csak ennél jóval értelmesebb emberektől lehet elvárni. Nem "fülkeforradalom", hanem valódi változás indokolt.
csikknorisz
"16 milliárd forintos egyenlegjavulást szeretne elérni a munkaerő- piaci alapnál" Mi ez a viragnyelvu megfogalmazas? Attol, hogy a penzelvonast egyenlegjavulasnak nevezik, meg ugyanaz marad.
Dr.luigilongo60
A brutális kormány brutális megszorításai brutálisan fognak hatni a zemberekre.
Nem de Szófosó Úr!!!!?????????
csutak
Brutális Páter ma is azt szűkölte, hogy nem lesz megszorítás!

Igen, nem úgy fogják hívni de azt fogják tenni:(
silber13
@Prédikátor: elegem van már Atyám ennek a kétlábon járó guanónak a patológikus ötletbetöréseitől. A hatalom mániáján, tébolyult uralkodási vágyán kívül semmi nincs abban a lyukas tarisznyájában.
51kacsa
@csutak: Mondhatják a sz@rra, hogy szilvalekvár! Sosem lesz az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.