Konkrétumok nélkül beszélt az ország előtt álló feladatokról Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásában az Országgyűlés hétfői ülésén. A kormány gazdságpolitikai reformcsomagjáról csak annyit árult el, hogy Matolcsy György miniszter fogja kidolgozni, és az a célja, hogy mindenkinek legyen munkája.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Végighallgattam a hablatyolását a cigusnak! Egy nagyképü ,kioktató semmitmondó volt amit előadott! megint csak visszafelé mutogatott ,mintha ők részt sem vettek volna az elmult nyolc évben!Én csak egy beképzelt nagyképű paprikajancsit láttam kioktatóan hablatyolni,minden konkrétum nélkül!!
Bugajakab
Van egy bölcs, idős szomszédom.

Ő azt mondta, Orbán Viktor a vizet gereblyézte.
orogordog
@Bugajakab: Abból doktorált mostanság. :)) (Viktor)
sasi1115
Nem jön elő a farbával, még vár. Március 15. előtt az utolsó pillanatban jelenti be, biztos ami biztos. Már kezdik érezni hogy a birkák is kezdenek öntudatra ébredni, tágra nyílt szemmel körbenézni és felébredni.
Félnek attól, nehogy MUK legyen, csak most éppen ellenük!!!
Kezdik elveszíteni az emberek bizalmát és a saját önbizalmukat is... Most lehetne megingatni és letaszítani őket a magas lóról.
Dr. Akula
@sasi1115: még korai. Még mindig túl sok a fátyolos szemű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.