Úgy tűnik, a BKV megmentése rendesen összezúzza Budapest kulturális életét. Az már biztos, hogy a 19 milliárdos állami mentőinjekcióért cserébe a főváros beáldozza az Operettszínház két épületét, illetve a Műcsarnok mögötti területet is, de a Pecsa és a Trafó alatt is rezeg a léc. Utánanéztünk, mennyiben befolyásolja a fővárosi turizmust a közel kétmilliárdos elvonás, de a szakemberek azt mondják, Budapest e nélkül is nehezen eladható külföldön, és egyáltalán nem számít vonzó célpontnak.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Budapest igenis vonzó lenne , de az "ibusz" irodák más országba viszik a Magyart, a külföldieket addig nem hozzák, amíg teljesen el nem adják hazánkat! Sok távoli országok azt sem tudják hol vagyunk. Reklám nélkül nem lesz turizmus! Oda kell menni és bemutatkozni! Persze a cigányokat és a bűnözést titkolni kell!
csutak
@palika: Ez a kurmány eltiltotta a legolcsóbb reklámot, mely a világ minden országába INGYEN eljutott volna!
A múlt év augusztusában a Red Bull légi vetélkedőt kizárták Budapest légteréből.
Ezzel Forintosítható veszteséget okoztak hazámnak a hazaáruló fideszes politikusok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.