A szakember népszerű volt a televízióban futó Mesterkurzus előadójaként is.

Forrás: Heti Válasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@furfang: ne mosakodj! egy halottat gyaláztál az első(!) hozzászólással! Rólad, pártodról ennyit! További no comment. Mert nem érdemled meg.......
Jah, Puskást lehet szeretni, vagy nem szeretni. De a temetését a Snitt rendezte,
150 millió forintért(!) , a mai napi senki, legalábbis "átlagpolgár" nem tudja, mi került ennyibe!!!! No furfangos, tudnád részletezni???
csutak
@Atha: Nem értünk egyet de ettől még tisztelni foglak ezután is!
Én 1973 március idusán letettem a honvéd eskümet, melynek az egész életemet alárendeltem!
Kint dolgoztam évekig és vigyáztam arra, hogy hazám hírnevére foltot ne ejtsek. Büszke vagyok arra, hogy alkalmasnak és méltónak találtak hazám fegyveres védelmére anno!
Ez egyben megszabja azt is, hogyan vélekedek azokról akik elhagyták szülőföldjüket.
marlin
@furfang: Egyre alább merülsz . . . . . .!!
vukkocska
@marlin: a bányász béka az utolsó szint, és egy picivel alatta.
Atha
@csutak: Megtisztelsz, hisz az apám lehetnél!

Mindazonáltal fiatal korom ellenére is tartom a véleményemet, ezzel nem valaki vagy valami ellen, hanem egy számomra példaértékű életút és ember mellett foglaltam állást!
Egyébként azt hiszem Csutak, hogy a köztünk lévő eddigi kommunikáció az esetleges világnézetbeli különbségek ellenére sem fog soha által lépni a rubikonon, mivel emberség dolgában nincs és nem is lesz véleménykülönbség kettőnk közt.

Érveidet tiszteletben tartom, még ha mást is gondolok erről!
furfang
@marlin: @vukkocska: @brumi58: Sajnálattal kell közölnöm, hogy hidegen hagy a véleményetek a fent leírt okoknál fogva, mert csak az tartson tánc és illemórát, aki tud táncolni, és maga is betartja az illemtan szabályait. Ezen túlmenően pedig annyira másképpen látjuk a világot, hogy nyugodtan elbeszélhetünk egymás mellett a továbbiakban is, engem nem zavar, a vélemény meg szabad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.