Az utolsó pillanatban döntötte el a Fidesz legfőbb vezetése, hogy a korábbi ígéretekkel ellentétben az új alkotmányban is korlátozott marad az Alkotmánybíróság jogköre. A döntéshozatal részleteinek egyik ismerője az [origo]-nak azt mondta, ugyan tudják, hogy nem elegáns megoldást választottak, de egyrészt tartanak a költségvetés felborításától, másrészt úgy számoltak, hogy a tavaly ősszel nagy vihart kavaró korlátozás politikai árát egyszer már úgyis megfizették.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
@brumi58: az a gyanúm, tudatosan csinálják ezt. Naponta mást mondanak, újabbnál újabb rögtönzött ötletekkel állnak elő, mindenkit összezavarnak, ki, mikor, mit mondott, így nehéz számon kérni bármit is.
coyote3
@brumi58: Jaj, jajj Macikám! Rosszul tudod! Ezeknek mindig is segg volt a szájuk helyén. Ezt csinálták az előző ciklusuk alatt is és ezt csinálják megint, mióta ők "kormányoznak". Mindenből kihátrálnak. Nagyon sokan elfelejtették a vekker "szlogent", miszerint más a választási ígéret és más a kormányzás.
Dr. Akula
@coyote3: újabb emberi alfaj jött létre: a seggszájúak!
a Pepita
1. Mi fizetjük az árát. 2. Egy ország alkotmánya nem úgy működik, mint egy szatócsbolt. Ezt viszem, ezért már fizettem. A többiért benézek a jövő héten... 3.A következő kormánytól majd megkövetelik a jogszerű működést. Vagy ha nem, majd szétveretik Budapestet.
lópicigáspár
@coyote3: Ha a segg "megszólal" büdös lesz ugye?! Márpedig elég régóta ugatnak! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.