A Lázár-szövegről ugyan kiderült, hogy megvágták, a tiltakozó flashmobot azért megtartották.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
"A jelek szerint nem ismerik azt a Magyarországot, ahol 2,5 millióan élnek létminimum alatt, és milliók próbálnak munkához jutni. Vagy nem tudnak ezekről a problémákról vagy nem érdekli őket, ennek köszönhető a politikájuk - fogalmazott. Sokan vannak, akiknek elege van ezekből a politikusokból. Gőg helyett alázatot, kioktatás helyett példamutatást várnak a politikusoktól, és azt, hogy falak helyett hidakat építsenek a társadalmi csoportok között - mondta Kopjás Attila."
Feraj49
@orogordog: Nézd meg kik vezetik az országot!Ügyvédek,jogászok,közgazdászok, szakértők stb. Munkás egy se.Ennyi "tudással sem" tudják a saját maguk által tönkretett országot nyereségessé tenni./nem a saját nyereségességükről beszélek/ Pedig felváltva vannak hatalmon,és a nagy rendszerváltó pártok?Ha nem lennék ateista,azt mondanám, már csak a jóistenbe lehet bízni .Még mindig a múltat hibáztatják 20 év után is.Gyalázat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.