A Momentum Mozgalom EP-listavezetője szerint Magyarország szuverenítását, valamint a magyar és Magyarországon élő kínai állampolgárok biztonságát is veszélyezteti a technológia használatáról szóló megállapodás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Much Ado About Nothing

de erős áthallása van a dolognak

Az Európa Parlament öt pártcsaládjának bizottsági elnökjelöltje ütköztette álláspontját tegnap. A képviselők többsége kizárta a szélsőjobboldallal való együttműködés lehetőségét.
A beszámolók szerint: vitában néhányszor előkerült Orbán Viktor neve is!!
Előre kell bocsátani, hogy: „Az Európai Parlament által forszírozott eljárás szerint az a politikus nyerheti el az EB elnöki posztját, akinek a pártja a legtöbb szavazatot kapja az európai választásokon. Csakhogy a jelölés joga az állam- és kormányfői testületet illeti meg, amelynek nem kötelező, csak illik figyelembe vennie a szavazás eredményét, legalábbis az uniós szerződés előírása szerint.”
Az viszont nem semmi, hogy a dolog igazi pikantériája: míg a szélsőjobbal kapcsolatban nem volt egyetértés, Orbánnal szemben viszont igen!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.