Tarlós István Moszkva polgármesterével tárgyalna a Szabadság téren található szovjet emlékmű áthelyezéséről.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@tankaranka666: mit szólnál, ha a Don-kanyarban elesettek emlékére állított emlékművet lebontanák ott kint??? Vagy beszántanák az ottani Magyar temetőket? Gondolkozz....
a Pepita
Pár évvel ezelőtt láttam egy megrázó riportot. Orosz vagy ukrán öregasszony egy szál virágot tett le a magyar katonák emlékművére. A riporter nyilván provokálni akarta a nénit, és azt kérdi tőle: Miért visz virágot a magyarok sírjára, hiszen ellenségek voltak, betörtek a hazájukba. A néni ezt válaszolta: a halott már nem ellenség. A három fiamból kettő halt meg Magyarországon. Valahol közös sírban vannak eltemetve. De én tudom, érzem a szívemmel, hogy van egy magyar öregasszony aki egy szál virágot néha letesz a sírjukra. Hát ezért hozok én ide virágot. Azt hiszem, hogy ez az ukrán vagy orosz parasztasszony emberségből, emberi nagyságból példát mutathatna minden mai magyar politikusnak.
dr. prédikátor
@KláriMedgyesi: Szép amit leirtál,de sokan nem igy gondolkodnak!A katona elment a háborúba mert katona volt .Harcolt és meghalt.Félre kellene már tenni ezt az ellenségeskedést.
Pár évvel ezelőtt Ausztriában láttam egy kisvárosban egy kiállitást a II. világháborúról!Ez a kiállitás kinnt volt az utcán ,és minő érdekes senki nem gyalázta ,firkálta össze az orosz katonákról szoló kiállitást.Az egyik képen egy osztrák paraszt és egy orosz katona ölelte át egymást.Aláírás :Kamerad Ivan.
csutak
@KláriMedgyesi: A hősök a temetőben nyugszanak!
A szájhősök pedig a parlamentben:(
Csizmás Kond
@prédikátor: Nem a katonákat akarják eltüntetni, hanem a szovjet győzelmi mittudommit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.