Április nyolcadikán bűncselekmény elkövetése közben három személyt fogtak el a szemfüles rendőrök, akik ellen lopás, illetve lopás kísérlet megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás: police.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
www.police.hu/friss/bor_110411_01.html
Cigivel bukott meg a mosópor ügynök (B-A-Z. MRFK)
Ismeretlentől kapta, ismeretlennek vitte
450 doboz adójegy nélküli cigarettával fogtak meg a rendőrök egy mosópor ügynököt Ózdon. A 45 éves férfit éjszaka igazoltatták a borsodi település belvárosában. Éppen a megrendelőnek szállította volna le az árut. Az orosz és ukrán adójegyes cigarettákat és az azok szállításhoz használt Suzukit lefoglalta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A férfi ellen jövedéki törvénysértés és orgazdaság miatt indult eljárás.

www.police.hu/friss/gyor0411.html
Rendőrnek „ment neki” a dühöngő, szitkozódó kéregető…..
Szombaton délelőtt a rendőrség ügyeletére érkezett a bejelentés arról, hogy egy nagyáruház parkolójában egy férfi és egy nő erőszakos módon kéreget. A férfi több vásárló bevásárló kocsijának megy neki, erőszakkal akarja a kocsit működtető száz forintos érmét megszerezni. A hangos szitkozódó fenyegetéstől sem riad vissza, mikor a bejelentő agresszív viselkedésüket teszi szóvá.

www.police.hu/friss/cso20110411_03.html
Fegyvert és cigarettát rejtett a kárpit (Röszke - Csongrád megye)
Egy belépésre jelentkező német gépkocsiban fegyvereket és lőszereket, továbbá több, mint száz doboz cigarettát találtak a pénzügyőrök.

www.police.hu/friss/bor_110411_02.html
Kényszerű adósságspirál (Kazincbarcika Rk. – B-A-Z. MRFK)
Egy sajókazai férfi több helybéli családot is olyan adósságspirálba kényszerített, amely már-már tarthatatlanná tette életkörülményeiket.

www.police.hu/friss/bor_110411_03.html
Kalapáccsal rabolt egy nő Miskolcon (B-A-Z. MRFK)
A Miskolci Rendőrkapitányság eljárást indított felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 35 éves miskolci asszony ellen.

www.police.hu/friss/haj_110411_01.html
Lopás elkövetőjét KERESSÜK! Videóval(HBMRFK-Debrecen Rk.)
A Debreceni Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettessel szemben lopás vétségének gyanúja miatt.
Debrecen, Bethlen utcán lévő zöldséges boltból 2011.03.03-án, 16:10 és 16:15 óra közötti időben ismeretlen tettes, az őrizetlenül hagyott üzletből a kiszolgálópulton található pénztárgép készpénz tároló kazettáját kinyitotta, majd abból készpénzt tulajdonított el.

www.police.hu/friss/szo_110411_01.html
K Ö Z L E M É N Y
Szolnok, 2011. április 11.
Bravúros vízi életmentés a Tisza tavon

www.police.hu/friss/fej20110411_01.html
Baleset szemtanúi KERESSÜK (Szfvári Rk. - Fejér megye)
A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat büntetőeljárást a március 28-án este fél hatkor Polgárdi és Kisláng között történt közúti közlekedési baleset ügyében.
dragonita
inforadio.hu/hir/bulvar/hir-425701
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte pénteken a Borsod megyei bíróság Molnár Józsefet, aki tavaly márciusban Nagykinizs településen meggyilkolta feleségét; az eset "skalpolós" bűnügyként vált ismertté.
dragonita
www.police.hu/friss/pes_110411_05.html
Rablások elkövetője rendőrkézen - fotókkal (PMRFK)
Több rendbeli fegyveres rablás miatt folytat büntetőeljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya M. László 39 éves pusztazámori lakos ellen.

www.police.hu/friss/kom_110411_02.html
Brutális emberölés, előzetesben az elkövető (Komárom-Esztergom megye)
Brutális emberölés Kesztölcön. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói két hét alatt elfogták az elkövetőt, aki részletes beismerő vallomást tett. Az emberölés részleteiről, az elkövető indítékáról sajtótájékoztatón számol be a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

www.hir24.hu/baleset-bunugy/246250/agynemutartoban-talaltak-egy-hullat-budapesten.html
Ágyneműtartóban találtak egy hullát Budapesten
A nyomozók vizsgálják, hogy mi történt a VII. kerületi Thököly úti lakásban.

www.police.hu/friss/fej20110411_03.html
Rablót keresnek a dunaújvárosi rendőrök (Fejér megye)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.