A Fidesz frakcióvezetője hétfőn a parlament plenáris ülésén a Fidesz, illetve a KDNP képviselőcsoportja nevében visszautasította, hogy a Házban hazaárulók ülnének, miután a jobbikos Novák Előd egy a termőföld és az ivóvízkészlet kizárólagos magyar tulajdonban tartását kezdeményező jobbikos módosító javaslat név szerinti szavazásán úgy adta le voksát, hogy előtte azt mondta: "a hazaárulókkal szemben megvédem a magyar földet".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@gabrella: Persze, hiszen a magyar ügyvédek tulajdonában sokkal jobb helyen van, legalább magyar ember zsákmányolja ki a parasztot.
Majd két- három év múlva figyeld meg, mikor feloldják a moratóriumot és felmegy az ára a földnek, ezek a nagy "hazafik" milyen fénysebességgel fogják eladni a külföldieknek.
nyanya001
@luigilongo60: 11 éve szeretném megtudni, mi lett a 12 Állami Gazdasággal....
amit Viktorunk elsinkófált!
Dr. Akula
@gabrella: nézd a közvetítést! Én a hátralévő 1 nap - kitudja hány év közötti időre befejeztem!:)) De onnan megtudhatod! Minden nap azt mondja, nézheted bármikor, meghagyom nektek! Hallelúja!:)))
dr. prédikátor
@gabrella: Pl.amit a disznóólról hablatyolt!!!!/Ő benne a fődisznó/
Dr. Akula
@prédikátor: nem ennék a főtt disznófejből! Pedig jó az!.)
dr. prédikátor
@brumi58: Pedig a fokhagymás abált tokaszalonna az igazi:))))))./ De nem a fődisznóból/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.