Kétkezi dolgozókat még nem foglalkoztatnak, de már öt igazgató kap fizetést a Budapesti Közlekedési Központtól (BKK). A többi 39 munkatárs mindegyike is valamilyen vezetői munkakörben tevékenykedik – értesült a Blikk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Ez igen, a fitymáreszes recept a lenyúlásokra.
marlin
Móricz, Rokonok c. regénye örökérvényűen mutatja be a hatalom mámorát s az aljasító körülmények közé kényszerített egyszerű ember vergődését!!
A regény1920-as évek végének Magyarországára ad rálátást, az ott megrajzolt kórképet ma is hátborzongatóan pontosnak érezhetjük!!
Csak a Fidesz számít!!
Disznópofa
@luigilongo60: Tudod ez a rágógumi karú kormány, csak lefelé nyúlik a karjuk még a legszegényebb ember zsebében is tud kotorászni. Tyíha, de okos vagyok! Az írás közben jöttem rá, hogy ez meg a gravitáció miatt van. Felfelé nem nyúlik a rágókar és ennek kik örülhetnek a legjobban, Akiknek a legtöbb pénzük van.
Dr.luigilongo60
@Disznópofa: Lehet, hogy Hagyó és társai csak kezdő kisinasok voltak ezekhez képest?
adrenalink
hmmm.Ennyi vezető.Akkor mennyi lesz a beosztott?
Nem inkább buszokat kellene venni?
nyanya001
Ezeknek már Nokiás doboz sem kell,
ezek egyenesen a zsebükbe lopják ki pénzeket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.