3 féle gyógyszergyár gyárt leszoktató nikotintapaszt, ezek mindegyike 3 erősségi fokozatban kerül forgalomba. A legerősebbel kell kezdeni a kezelést, és a leggyengébbel kell befejezni. A tapaszok közül van, amelyiket 24 órán át kell a bőrön tartani, valamelyiket csak nappalra kell felhelyezni. A 24 órás tapaszt azoknak javasolja a gyártó, akinek reggel rögtön már ébredéskor a rányújtáson jár az esze. Aki napi 20 szálnál kevesebbet szív, annak a második fokozattal ajánlott kezdeni. Egy-egy erősséget 2-6 héten át kell használni a gyártó javaslata szerint. A dohányzás már az első tapasz felragasztásakor abbahagyandó, hiszen ha tovább folytatná a dohányzást könnyen nikotinmérgezést okozhatna. Ez általában nem is szokott gondot okozni, mivel a nikotint pótolják a tapaszok. Érdemes a gyártók honlapjait is meglátogatni, mert sok apró ötlettel segíthetik a leszokás sikerét, ami azonban nagyrészt Önön múlik. Tovább is van: Milyen készítmények segítik a dohányzásról leszokni vágyókat? http://www.piacterpatika.hu/component/content/article/35-altalanos/211-milyen-keszitmenyek-segitik-a-dohanyzasrol-leszokni-vagyokat.html#ixzz1JIqdGgsj

Forrás: piacterpatika.hu
Feltöltő: PiactérPatika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
Én tudok egy nagyon egyszerű, de hatásos gyógyszert......................akaraterő,nekem bevált!!
Dr. Akula
@Don Quijote: nekem is. 8 éve elnyomtam az utolsó cigim, és annyi. Mit kell ezen ennyit pöcsölni??
csutak
Én 40 év után dobtam el kettő éve!
Csak úgy, minden kényszer nélkül.
Ma már nem telne rá:(
Don Quijote
@csutak: azon én is elgondolkodtam már hogy nem is telne rá,de akkor nem az volt az ok.
A fater nagyon beteg volt,összeomlott a keringése,persze cigizett 60 évet és beszart mert már háromszor vitte be a mentő.
Gondoltam segítek neki azzal hogy leteszem a cigit, így egymást viccesen ellenőrizve leszoktunk. A fater azóta jól van, a 82-et tapossa , ez már 5 éve történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.