Akár a gyerekkel vagyunk kénytelenek rövid időre kórházba menni, akár mi megyünk, egy jól összeállított kórházi csomag sok bosszúságtól kíméli meg az embert. Amit általánosan tudunk, hogy mit vigyünk magunkkal, azok az iratok, gyógyszerek, előző dokumentáció. Nézzük ezeket részletezve és néhány hasznos ponttal kiegészítve: - Személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya. - Rendszeresen szedett gyógyszerek listája, pontos szedési rendje, és a gyógyszerek: a kórházak manapság kifejezetten kérik a betegektől, hogy a rendszeresen szedett gyógyszerekből vigyen magával a kórházba is. - Korábbi ambuláns értesítők, egyéb dokumentáció. Érdemes mappába fűzve, téma szerint csoportosítani, így bármikor rögtön elő lehet venni. Tovább is van: Mit pakoljunk be, ha kórházba megyünk? http://www.piacterpatika.hu/component/content/article/35-altalanos/209-mit-pakoljunk-be-ha-korhazba-megyunk.html#ixzz1JIxAounE

Forrás: piacterpatika.hu
Feltöltő: PiactérPatika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laja001
Igen pénz és esetleg ha meg akarunk gyógyulni egy orvost sem árt?magunkkal vinni!!!!!
csutak
Kár bemenni!
Ha oda jutok, akkor itthon akarok megdögleni.
lópicigáspár
Meg a sok-sok pénzhez egy páncélszekrényt dübelcsavarokkal együtt.
Dr.luigilongo60
Még egypár kiegészítés:

Sok gyógyszer,wc-papír, törülköző, ágynemű/ágy sem árt/,és rengeteg kaja, hogy túléljük.
ila51
A bácsika is haldoklik , a fia kérdi- Apám hívjak orvost ? - Nem fiam , én már csak természetes úton szeretnék meghalni.
Január
@luigilongo60: Nem kell rengeteg kaja, mert, aki igazán beteg az nem is eszik sokat. Amúgy pedig egy kórházi tartózkodás nem hízókúra, - ja és voltam már kórházban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.