A legális csatornákon mért belföldi húsfogyasztás évek óta csökken, és ez hatással van a magyar húsipar teljesítményére - áll a Gfk közleményében. A Debreceni Csoport egy hónapon belül két húsüzem bezárását jelentette be.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@csutak: Ki tudja, lehet már régen lejárt a szavatossága és megvették olcsón, hogy csökkentsék az önköltséget, volt ilyen mindig.
Január
Ez bizony nagyon szomorú, hogy felszámolják Debrecenben a vágóüzemet, és a feldolgozót, mert ezt a hazai gyakorlat szerint követi az üzem lebontása, majd helyének felszántása, azt nem tudom, hogy beszórják-e sóval, és végül, aki előállította a vágó állatot az is számolhat fel mindent.
Igy van ez már hazánkban 21 éve, és lassan Magyarország mindentéren importra szorul majd, csak legyen miből kififzetni.....
Szégyen!!!!!!!!
palika
Kevesebb húst eszünk? Lehet, de a probléma ott kezdődik, hogy a szuperhiper markettek magukhoz csalogatják a népet és eladják nekik a szemetet! A Magyar vállalkozások meg bezárhatnak, ha majd nem lesz egyetlenegy feldolgozóipar sem, na, akkor lesz itt kurva világ! A vak, vagy korrupt kormány ezt nem látja? A külföldi befektetők monopolhelyzetbe kerülnek Magyarországon! Sanyarú sors vár ránk!!
adrenalink
@nyanya001: Nyugodj már meg! Majd átképezik a dolgozókat, és ők fogják építeni a szép új stadionunkat!!!
adrenalink
@Január:Neked is azt üzenem, mint nyanya001-nek.
Dr.luigilongo60
@palika: És mindezt megköszönhetjük magunknak, többek közt a magyar vállalkozásoknak is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.