A miniszterelnök szóvivője szerint hazugságok azok a híresztelések, amelyek szerint Gyöngyöspatán "bármifajta hirtelen szükségből elkövetett kitelepítésről" lenne szó.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@prédikátor: Egy balos (balkezes) maflásra én is jelentkeznék!!!
nyanya001
@Klári: A zselé elfoglalta már a szürkeállományt:)
Atomqkac azaz EbUraFakó
Én is benne vagyok a buliban! Egypár rugásra nálam is elő van jegyezve!!! :))) Kicsit fáj a bokám, de a jó ügy érdekében....
dr. prédikátor
@trinitron: @Atomqkac azaz EbUraFakó:@brumi58: Ha csak mitőlünk kapna a Zselés a cigus új szóvivő után nézhetne:))))))
a Pepita
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Nekem viszont marhára fáj a bokám, mert reggel mikor mentem a munkába, nem vettem észre, hogy ellopták a lábrácsot a kapu elől, és beleléptem az alatta levő gödörbe. Aztán ahogy sántikáltam tovább, láttam, hogy minden lépcsőház előtt ellopták, plusz az aknafedeleket is. Nagy munka volt itt az éjjel.
csutak
@Klári: Szakácsiban látni (BAZ megye, Sajószentpéter felett) olyan semmibe révedő arcokat, mint amilyeneket Komlón láttam három hete!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.