Mentőautóval szállítottak a hatvani kórház traumatológiai osztályára egy idős gyöngyöspatai nőt, akit a faluba vasárnap délután hazatérő egyik roma asszony ismeretlen okból megütött – jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sólyomszem
Gyorsan vissza akart illeszkedni a hétköznapokba a nyaralás után. Így van, te rohadék Qva! Még nagyobb lesz az arcuk a mocsadékoknak, mert nekik mindent lehet. Egyet finganak, aztán összecsődül az egész jogvédő szervezet.
gabrella
Hogy nem volt mellette az unokája vagy gyermeke aki visszaütött volna akkorát,hogy ne bírja többé felemelni egyik kezét sem!?
kiscserkész
Most az kellene csinálni hogy valaki Olajos Sanyinak is leb@szna egy maflást amiért megint hazudót hogy rend van Gyöngyöspatán. Remélem a következő polgármester jobbikos lesz a településen.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Remélem ezt is nézték az USA-ban.Vigyék magukkal mindet és fürdessék őket tejben-vajban , esetleg savban!!
Dr. Felipe
Majd a Pintér Művek felgöngyölíti ezt a sokismeretlenes egyenletet.
János01
@Felipe: Kettő nap , kettő hét, kettő hónap , vagy talán kettő évszázad alatt lesz-e már rend ????????? Az ígéret szép szó , ha betartják úgy jó ! Tartja a népi mondás, de nem a sintéri .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.