A Heves Megyei Bíróságon hallgatják meg azt a nyolc személyt, akiket garázdaság szabálysértés miatt állítottak elő pénteken Gyöngyöspatán. Ők nem értik, miért kell felelniük.

Forrás: heol.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Azért kell felelniük, mert Orbánék a cigányság segédletével akarják módszeresen (a 'la Göbbelsz) kiirtani a fehér lakosságot!
Ebben a gárda és a hasonló szervezetek akadályozták a cigányságot!
kumming
nahát, Húsvét Hétfőn ülésezik egy bíróság? Nem semmi: Azt mondja a fősün, hogy mivel bekerítetlen a telek, akkor nem magánterület, mert olyan mint egy benzinkút. Beszartam a röhögéstől. Akkor már csak azt nem értem, hogy miért vettek őrizetbe egy férfit magánlaksértés miatt ugyanott, aki ittas állapotban bement egy nem körbekerített telekre, egy cigány vezető feljelentésére.
Don Quijote
A főcigány is benyalhat nekik a sintérrel együtt:-))))))
KöBüKi
Akiknek nincs félnivalójuk azokban félelmet kelteni nem lehet,akiknek pedig van azok igen is féljenek.! - mert a büdös romákok hamarabb válnak gazemberekké mint tanulnak meg irni,olvasni,számolni.!!!!!!!-ha egyáltalán megtanulnak.!
KöBüKi
A véderő balfaszok gyülekezete!
Oda kell menni,fél óra alatt "rendet csinálni" és menni tovább mint a szélvész.!És ütni,vágni,csépelni mig nem lesz kellő félelem a büdős romákokban.!
Mert meg kell már végre tanulniuk a magyarok istenét.!!!!
csutak
@KöBüKi: Sok kocsi, jó szervezés (URH), gyors meló és voi'lá lészen rend a hazában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.