Sajnálatát fejezte ki a gyöngyöspatai cigány kisebbségi önkormányzat a településen vasárnap történt incidens miatt. Ifj. Farkas János, az önkormányzat elnöke MTI-nek küldött közleményében elítélte a történteket, mint írta, "egy rossz válasz volt a nyílt provokációra".

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ha egy szóért pofon jár akkor az ők tetteikért már egy sem kellene éljen.
Sííva
Sajnos a helyzetet hagyták a kormányok ennyire elmérgesedni! Nem azzal kellett volna foglalkozniuk, hogy a saját zsebüket tömjék, és az ország népét kiszolgáltassák az EU-nak! Nem kellett volna különkezelni a népet, a jogok és kötelességek egyformán kötelezőek legyenek mindenkire! Ebben az országban kevés igazi rasszista van! Csak rendet szeretnénk, ami egyformán érvényes mindenkire! De a jelenlegi kormánynak sem a rendteremtés az elsődleges, hanem az, hogy ebben a négy évben jól keressenek, mert tudják, hogy az mdf, szdsz, mszp sorsára jutnak! Remélem még az országház közelébe sem engedik őket soha többé! Azért mindenki belegondolhatna abba, mi váltotta ki a magyar, idős nőből, hogy ilyet mondjon az érkezőnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.