Grosics Gyula és Buzánszky Jenő, az Aranycsapat két legendás labdarúgója kedden a Parlamentben átvette a Nemzet Sportolója kitüntetést Orbán Viktor miniszterelnöktől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Nem elvitatva Grosics sportolói érdemeit, annyit azért megjegyeznék, hogy ő önkéntesen lépett be a magyar ss páncélgránátos dandárba....
csutak
Bizony Grosits háborús bűnös!
Mert aki oda belépett azzal a tettével kiírta magát a becsületes magyarság köréből...
DR Eric CARTMEN
@coyote3: Utána pedig az MSZMP-nél nyalt, hogy bevegyék a pártba. Majd a 80-as években a Kígyó utcában butikosként Tengette napjait.Ritka gerinces életút.
Dr. Felipe
Én nem gondolnám hogy Grosics háborús bűnös lenne. Ez dúrva csúsztatás. Háború volt és ő egy sorkatona volt a sok közül.
Azt viszont sajnálom hogy Bernben lefeküdtek a németeknek. Ez valóban bűn volt a magyarsággal szemben. Úgyhogy az "aranycsapat" az soha nem is létezett. Ha a jobboldal kinevezi őket a nemzet sportolóinak az az ő dolguk de én nem gondolnám hogy rászolgáltak volna.
csutak
@Felipe: Nem sorkatonaként, hanem szigorúan ÖNKÉNTESKÉNT lett tagja egy náci ideológiát képviselő és kiszolgáló bandának!
Ez kérem háborús bűncselekmény!
Kár mentegetni.
Kutyafüle
Túlságosan finoman fogalmaztam, és nem vettétek észre a sorok között megbújó IRÓNIÁT:
Azt írtam, minden idők kormánya elismerte őket, vagyis megkaptak mindíg mindent. Elismerést, pénzt, lakást stb.
MOst meg valahogy úgy van beállítva mintha csak az Orbán kormány adja meg a nagy címet.
Egyébként Buzánszky mindössze 4-szer játszott az úgynevezett Aranycsapatban, amiről ugye tudjuk, hogy abban az agyonreklámozott névsorban nem létezett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.