A pedagógusok beígért fizetésemelését és az újabb iskolabezárásokat kéri számon Hoffmann Rózsához címzett nyílt levelében az MSZP. A nyílt levél szerint februárban még a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkársága azt válaszolta az iskolabezárások kapcsán a pártnak, hogy "több mint abszurd az MSZP aggodalma az iskolákkal kapcsolatban. " Most azonban egyre több tanintézményről derül ki, hogy be fogják zárni.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@KöBüKi: nem a szívem csücske az mszp, főleg nem Gyurcsánnyal, aki inkább liberális, mint baloldali. De!!!!! Ők legalább az alapvető emberi jogainkat tiszteletben tartották!!!!
És már az is valami.....
a Pepita
@KöBüKi: Hát ezt írtam én is nem? Sajnos lesz harmadik esély is, a protest szavazók miatt.
Dr. Akula
@KöBüKi: ja, és a címre! Tényleg, hol van a tanárok beígért(!) pénze???? Valszeg az iszapkárosultaknak összeadott 1,9 milliárd mellett. Vagyis a zsebeikben......
nyanya001
Hol van most a harcos az harcos Kerpen Gábor?
Egy szinten van a Gaskóval! Egyformán undorítóak!
Dr. Akula
@nyanya001: Kerpent megvették kilóra! Nem volt nehéz, könnyűsúlyú. Berakták valami állami semmittevő státusba, jó pénzért. Boááááá....
Atomqkac azaz EbUraFakó
@brumi58: 14.39-re Neeeeee, kérlek! Ne fordulj vissza hozzájuk! A mi életünket már végleg elcseszték, ne akard, hogy a gyermekeink és az unokáink ilyen körülmények között nőjenek fel! Kérlek, kérlek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.