Az LMP-hez köthető Richard Field mellett az amerikai nagykövetség munkatársai is többször jártak Gyöngyöspatán az elmúlt héten – ismerték el a helyiek. Bár a település cigány vezetői hallgattak róla, a helyi romák elmondása szerint arról készítettek felmérést, hogy melyik család akarja elhagyni a települést vagy menedékjogot kérni más országban. Gyöngyöspatán hétfőig marad a fokozott rendőri...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@Január: A magyarok nem élnének méltatlanul ha ez a sok ingyenélő romákok nem lenne.!
Az amik meg készitsenek felmérést az egész országban és vigyék őket,adjanak menedékjogot,csak ha megismerték a romákok "istenét" ne deportálják vissza őket.!
Mert amikor megismerik és választani kell köztük meg az antrax között, inkább az utóbbit fogják.!!!!!!
farkas
@benhur: Bizony, bizony. Ma hallgattam erről az indián kiirtásról egy arizonai képviselő véleményét. Kemény volt. Megírhatná a Le Monde...
kiscserkész
Ebben az országban a legszegényebb, legókiszolgáltatót réteg azok a hajléktalanok. Mégsem ölnek, rabolnak, és azokkal még adót is akar fizettetni ez a szemét csürhe kormány.
palika
Az amerikaiak húzzanak el, mert addig szórakoznak, amíg mi is bekeményitünk és elmegyünk felmérni, hogy ők hogy bánnak az ő kisebbségükkel !
Dr.luigilongo60
@benhur: A két kérdésnek azt hiszem köze nincs egymáshoz, már csak kronológiailag sem.
másvirág
@luigilongo60: Valóban nincs köze a kronológiához. De elgondolkodtató,hogy a cigányság között nem beszélnek "hajléktalanságról". Valószinű,hogy az amerikaiak puhatolozni jöttek,egy esetleges "csereűdültetés" reményében.Mi menedéket adunk néger munkásosztálynak :cserébe dolgos romákat űdültetnénk az USA-ban.. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.