Magyar szurkolók már bevették Stuttgartot, de azt ők nem tudják, hogy Skóciában sokan arról vannak meggyőződve, hogy a mostani skót válogatott lehet az, amelyik megszakítja a rossz sorozatot, és a 13. nagy tornán végre továbbjutnak.

László Csaba edző elmondta véleményét a magyar-skót meccsről, hiszen testközelből ismeri mindkét futballkultúrát. Dolgozott három magyar (FTC, Sopron, MTK) és két skót klubcsapatnál (Hearts, Dundee), volt a magyar válogatott másodedzője. 

Sok párhuzam van a két kapitány közt, elég csak arra gondolni, hogy mindketten másodszor vitték ki a csapatukat az Eb-re. Míg Marco Rossi a Honvéddal ért el olyan eredményeket, ami megteremtette a hírnevét, Steve Clarke a Kilmarnockkal. Mindketten évek óta vezetik a csapatukat, és ismerik a játékosok rezdüléseit

– kezdte a Telexnek László.

Úgy gondolja, ha a földön tudják tartani a labdát a magyarok, és szigorúan védekeznek, akkor nem maradhat el a magyar siker, amire szerinte nagyobb esély van, még ha nagyon egyforma is a két csapat.

Hergelés? – Híres skót focisták biztosak abban, hogy a válogatottjuk megveri a magyar csapatot

A képünk illusztráció  Fotó 123rf.com  

A skótok határtalan lelkesedése átcsaphat agresszív felelőtlenségbe, ami megint csak segítheti a magyarokat. Robertson nagyon jó játékos, de olykor elfelejt védekezni, ezt a tényt alátámasztja, hogy az ő oldaláról több gólt kaptak. Nem látszik, ki lehet a skót gólszerző a csatárok közül. Az ellenben nyilvánvaló, ha a skótok rá tudják kényszeríteni az akaratukat a magyarokra, vagyis használják a beíveléseiket, akkor el tudnak olyan eredményt érni, ami nekik üdvözítő. – mondta László Csaba.  

László  Csaba azt is érzékeli, hogy a skótoknál mekkora a várakozás, a múlt nagyságai közül sokan úgy jövendölik, hogy ez a csapat lehet az, amelyik megszakítja a rossz sorozatot, és a 13. nagy tornán végre továbbjutnak.

Forrás: Telex

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.