Deutsch Tamás azt állítja: új asszisztenst keresett maga mellé Brüsszelben, amire akkor Magyar Péter is jelentkezett, de nem őt vette fel. A fideszes képviselő szerint ez az, amit a TISZA párt vezetője nem tud megbocsátani és elfelejteni neki azóta sem, s ezért „gyalázta őt” akkora vehemenciával az EP-kampány alatt.

Mint emlékezetes, Magyar Péter a kampányban drogtesztett készítetett, és provokatívan több kormánypárti politikus rá akart ugyenerre venni, köztük Deutsch Tamász is. Az utóbbi politikus most Magyar Péter életének egy érdekes részét elevenítette fel. 

Egy televíziós műsorban azt állította ugyanis Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő, hogy Magyar Péter egy korábbi személyes sérelem miatt nem tudott neki megbocsátani, és ezért „gyalázta” őt a nemrég befejeződött választási kampány során.

Deutsch Tamás a kemény kritikája a Hír TV-ben, Bayer Zsolt műsorában fogalmazta meg. Deutsch szerint Magyar „még tőle is szokatlan durvasággal és erővel támadta őt az EP-kampány során”, amelynek hátterében egy korábbi személyes sérelmet vél meghúzódni.

Ez van a drogvádak mögött? – Deutsch azt állítja, hogy Magyar Péter az assziszense akart lenne, de elhajtotta, ezért "gyalázza" őt

Valahogy még az érdemeimen fölött is, amikor csak lehetett, gyalázott, minden előzetes elképzeléshez képest is durvábban, méltatlanabb módon

fogalmazott Deutsch. Felidézett egy 2009-es esetet, amikor először került Brüsszelbe európai parlamenti képviselőként, ahol együtt kezdte a munkát Varga Judittal, Magyar Péter volt feleségével, aki akkor Áder János, a későbbi köztársasági elnök irodai asszisztenseként dolgozott.

Amikor pedig Deutsch egy évvel később új asszisztenst keresett maga mellé, Magyar Péter is jelentkezett az állásra, de nem őt vette fel, mert – ahogy mondta – „mások jóval alkalmasabbak, jóval hozzáértőbbek, jóval felkészültebbek voltak”. A fideszes képviselő szerint ez az, amit a TISZA párt vezetője nem tud megbocsátani és elfelejteni neki azóta sem, s ezért „gyalázta őt” akkora vehemenciával az EP-kampány alatt.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Hányszor kell egy cikket betenni ma már volt. Ja kezd uborka szezon lenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@jesz: ma, 19:58 :)) Nem az a baj vele, hogy milyen szép...Undorító mocskolódó féreg ez a lovagkeresztes író publicista!
Csak a vele egyetértőket és a neki tapsoló közönséget hívja meg a nyomorult "műsorába"! Szánalmas szemétláda ez (is).
Tompika meg 0rbán hawerja, semmihez sem ért de mégis ide oda rakosgatja a sakktábláján. Tompika nyilván tud valamit amit mi nem tudhatunk meg soha...Talán ezért ilyen erős a fideSS kemény mag kötelék.
kakukkmadár
Ha jól olvastam, akkor több rendőrségi feljegyzés is született arról, hogyan mentették pokróccal a fején a teljesen elszállt kokós tompit a 16. kerületi drogtanyákról...szóval ezek nem "drogvádak", hanem drogtények. Mint ahogy az is tény, hogy egy köztörvényes senki képviseli a hibbant fidesz szavazókat Európában.
jesz
most nézem újból a képet...Tompikának hol is jár a jobbkeze? ez okoz akkora örömet?
Peller Anikó
@Eladott Ország: azt látom, hogy a dájcs jobboldali, de ki az a hajléktalan itt balról?

www.bing.com/images/blob?bcid=qDCuWqZ.gy8Hpw
telegdilaci
@szaboria1:Álmodik a nyomor Tompika szeretnél te olyan intelligens lenni Mint Magyar Péter egy ilyen rossz drogos a kapcája sem lehetne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.