Egy csapodi férfi tizenhatszor - mindeddig sikertelenül - próbálta letenni a KRESZ vizsgát. Ennek ellenére volán mögé ült, ráadásul ittasan, de a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök sikeresen lebuktatták.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

olcsibacsi
Nem jogosítvánnyal megy az autó, ámbár ha 16 alkalommal volt sikertelen a kresz vizsgája akkor ott már komoly értelmi szint probléma van. Lehet hogy közösségbe sem nagyon lenne szabad engedni!
a Pepita
Vannak ilyen szerencsétlen figurák. Vagy 20 éve mikor én tanultam vezetni, nekem is volt szerencsém egy ilyennel egy autóban ülni. Miket művelt a szerencsétlen! Csodálom, hogy megúsztam élve.Mondtam az oktatómnak, hogy ha mégegyszer összerak vele, otthagyom a tanfolyamot.
olcsibacsi
Azért egyszer kíváncsi lennék hány - mondjuk budapestinek mert én itt lakom - van "megvett" jogositványa. Ugyan nem túl régóta vezetek de naponta teszem, mindezidáig balesetmentesen. Hajmeresztő dolgokat tudnak ám mívelni itt pesten :(
csutak
Harmadik exem nem volt képes levizsgázni, de magát a kreszt (miattam:-) értette és tudta alkalmazni!
A vizsgastresszen képtelen volt átesni:(
Sok kegyetlen rossz szokásom van, az egyik az, hogy az autómba senki bele nem ülhet bal oldalon előre!
Nos, ő volt az a kivétel aki anno a Wartburgot a férfiakat megszégyenítően kezelte:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.