Matolcsy György szerint Magyarország pénzügyi függetlenségi és gazdasági szabadságharcot folytat, amelynek első lépése az IMF "kipaterolása" volt, a második a Széll Kálmán Terv, amellyel az ország méltósága állhat helyre a világban.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hát ezek nem komplettek! Orbán megvédi a népet, megvédi az országot, féleszű Matolcsy " pénzügyi szabadságharcot vív ", 3-4 "kormánytag" állandóan harcol, a külső " galádok " és a belső "hazaárulók " és egyéb ellenzéki pondrók ellen! :-)))))))))))) "1.5 perces Pintér" heroikus küzdelmet folytat az ország rendje érdekében, vagy éppen ellene! Stb. Stb.: kell még több?Legnagyobb irodalmárunk Kósa professzor, :-)))) Bőriparos Péterrel karöltve ádáz devizaküzdelmeket vív külföld és belföld ellen:::Szép új világ!!!
bra048
@silber13: Ezek a fiúk olyan harciasak, s nem akarnak "ágyban párnák közt" elhunyni.
Fater59
Ezek már annyira hülyék , hogy saját magukkal is , harcolnak !
Dr.luigilongo60
Echte komcsi duma.
Azok is mindig harcoltak az imperializmus meg a tőke ellen.
Meg a békéért is kurvára harcoltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.