Nem talált igazán finom kenyeret a HVG szúrópróbája, és ebben része lehet a sütödék technológiai trükkjeinek. Nagyobb a gombafertőzés kockázata, mint gondolni lehetne, és a vásárlók nem tudhatják meg, milyen adalék anyagok kerülnek a kenyérbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
@szaboria1: Dagaszthatod 3-szor meg 13-szor, ha egyszer a búza fuzáriummal fertőzött.
szaboria1
@Klári: Abban igazad van ha fertőzött a búza.De amit a kenyérsütőgéphez adtak sütési tippeket az se semmi. Baján van egy bolt ahova bementünk érdeklődni a kenyérsütés adalékaihoz azt monda az eladó ha házikenyeret szeretnénk sütni akkor ne vegyünk mert ezek csak gyorsítják a kenyér sütésidejét és az íze sem lesz az igazi. Ráadásul olyan minimális mennyiséget ami egy házi sütéshez kellene nehéz lenne eltalálni az adagot.
coyote3
@csutak: A sütőben sült kenyérrel az a gond, hogy nem kap a gőzt. :) Bár ez is megoldható
@gabrella: Víz, élesztő, liszt Kedves:)
csutak
@coyote3: Én a tanyámon (amíg el nem adtam) kemencében sütöttem mindent.
Nos, az szárazabb volt a sütőnél.
A tészta állagán rengeteg múlik!
Disznópofa
@coyote3: Egyszerű a megoldás. Sütőzacskóba kell tenni, mint a húst és így kap gőzt, meg ki is tud párologni a felesleg.:-))) Sőt, formázni is tudod, ha nem formatálba tetted! Jó étvágyat hozzá!:-))))))
nyanya001
Esetleg a sütő aljára kis lábasba tenni vizet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.