A határozati javaslat értelmében a testület 12 tagból állna, a bizottságba öt tagot a Fidesz, kettőt-kettőt a KDNP, az MSZP és a Jobbik, egyet az LMP delegálhatna.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiscserkész
@Csizmás Kond: Dehogynem. Olyan Fidesz-féle!
qxy
De most tényleg. Ha nem is ,de le sír róluk a rend fenntartókról hogy nem szeretik a romákat Jó nem kell szeretni de ne akarjon egy olyan szerv rendet tenni aki már eleve ki nyírná az egész bandát.Oda, egy roma vezető kell akivel megdumálni. Na öcsém! itt rend kell hogy legyen. ha nem repül az egész társaság.Szerintem menne a dolog. Ha meg nem akkor is nyerünk mert megy az egész társaság.Ezzel be is bizonyíthatják a romák hogy tudnak ha akarnak Ha meg nem ? Így jártak. Mindenki tudta hogy ez lesz.
csutak
@qxy: Sok rendőrt ismerek, de egyet sem aki ne utálná csípőből a cigányokat!
Csocsó bá
@qxy: Be kell sorozni a romákat az új magyar hadseregbe! Aztán megtámadjuk Romániát! Ha nyerünk, újra miénk Erdély; ha nem, miénk Magyarország!
qxy
De látjátok szümtükkel. nem vezet semmire ha utáljuk. Kasztrálni meg nem lehet őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.