Elveszi a nyugdíjat az Orbán-kormány – hónapok óta ezt halljuk a baloldali térfélről, holott dehogy veszik el a nyugdíjakat, pusztán arról van szó, hogy véget ért az intézményesített sunnyogás korszaka.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nem tudom milyen hosszú nyelve lehet ennek a cigány köcsögnek, de valószínű a Lézer száján jön ki a nyelve, ha benyal neki!
coyote3
Gondoltam, hogy valami seggnyaló jobbos újság cikke. Ennél a szennylapnál is dolgozik gondolom néhány olyan üleptisztító firkász, aki konyít valamit a joghoz. A gond az ezzel a nyugdíj mizériával seggfejek, hogy szerzett jogot venne el az Audis Jani. És ilyet jogállamban nem teszünk!!!!
a Pepita
A Pártújság ki adta a jelszót, szájba rágta a híveknek, hogy mit kell szajkózni. Lesz még itt Szabad Nép félóra. Az elejétől a végéig a legócskább demagógia, populizmus.
lópicigáspár
A kitartott ugye mint olyan, prostituáltat futtató személy, magyarul strici. Nem kicsit sértett meg néhány százezer embert ez az "úriember" : hu-hu.facebook.com/people/Szentesi-Z%C3%B6ldi-L%C3%A1szl%C3%B3/1074280769
barew7
Úgy nézem megint igért a Zorbán Szélesnek valamit, mert most egy kis haragszom rád után ismét átment a Magyar Hirlap és az Echo TV szájmenése kormánypártiba!!!
barew7
Én azt hittem, hogy a Szoclib gazembereknél nincs lejjebb,TÉVEDTEM!!!!!
Ilyen mocskos ,emberek tizezreit degradáló SZARHÁZI SEGGNYALÓT még nem b@szott Európa!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.