A Századvég májusi felmérése szerint a teljes lakosságon belül a Fidesz támogatottsága 35 százalék, az MSZP-é 12, a Jobbiké 9, az LMP-é 5 százalék.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Azt hiszem @pofátan: mondta meg a tutit. A választásokat mindig a rejtett szavazók döntötték el. Most meg ez a szám még jobban fog nőni, hisz sokan , nagyon sokan nem mondják meg kire is szavaznának. Félnek az emberek. Majd a szavazófülke csendes magányában .......
másvirág
@coyote3: Mitöl félnek ? Hogy elöre ki lesz X-elve a "helyes irány" ?
adrenalink
@coyote3:A politikai elemzők oldaltól függetlenül azt állítják, hogy most van a mélyponton a politika iránti érdeklődés, és senki nem tudja megjósolni, hogy a bizonytalanok tábora merre fog mozdulni, ha egyáltalán megmozdul. Ezért hülye az MSZP, mert ezt meg lehetett volna lovagolni, ha nem a hülye belső hatalmi harcukkal lennének elfoglalva.
Feraj49
Mikor katona /határőr/voltam 1970-ben még volt politikai oktatás a kiskatonáknak,minden héten hétfőn.Egy ilyen foglalkozáson /téma az ellenség utálása/ azt mondta a politikai tiszt,hogy Én beszélhetek maguknak órákon keresztül erről.Sokkal meggyőzőbb érv mindenki számára amikor a családjukat,szeretteiket tapossa el az idegen hatalom. Mintha igazat mondott volna,ugye? A saját bőrünkön érezve mindjárt más minden!
KöBüKi
Már nincs semmi különbség,mind a kettő a bányász béka fenekénél van.!!!!!
Hajrá JOBBIK.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.