A Magyar Rezidens Szövetség elnöke szerint egyszerűbb lenne elmenni, de inkább harcolnak.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
@szaboria1:Nem tudom,hogy örűlnek e ? De a nyelvi nehézségekkel nem kell megkűzdeniűk mint a magyar sorstársainak nyugaton.
Dr. Akula
@szaboria1: Isten őrizzen tőlük!! És ez komoly! Én mondtam meg neki, egy CT leletet általa áttanulmányozás után, hogy epekövem van!! Asszongya: igen? akkor még egyszer elolvasom, úgy látszik átugrottam rajta!!! Na ezekre bízd az életed!! Történt: Szt. Imre kórház, 2010.03.21. gasztroenterológia! Nem akaróóóóóóóómmmm!!!!
szaboria1
@másvirág: Anyukámat egy Erdélyi orvos operálta és Ő mondta itt sokkal jobb, mint Romániában.Bács kiskun megyébe Szegedtől -Bajáig Kiskunhalastól- Kecskemétig vannak.
DR Eric CARTMEN
Mindenki látja-tudja hogy milyen pocsék állapotok vannak. A vizitdíj (talán) 3 hónapos létezésével sikerült valamelyest csökkenteni a hiányt-sőt voltak területek ahol egyenesbe is jöttek. De az idióták megszavaztatták a fülkéseikkel hogy ezt a HATALMAS összeget -300 forintot ne kelljen fizetni. Most meg kuncsorognak hogy "dobjuk össze" az államadósság kifizetésére a lét. Kiszámolhatná valaki , ha akkor nem torpedózzák meg hol tartanánk?? Volt valaki akit földhöz vágott ez a vagyon?
csutak
A mai néprosszullét helyzetét a náci haláltáborokkal tudom csak összevetni!
csutak.nolblog.hu/archives/2011/05/11/Nem_mondhatom_el_senkinek/
Disznópofa
Inkább rájuk dőljön, mint a betegekre! A vizitdíj megszüntetése nagyon nagy hiba volt. Az eltörlése, nem hajtott akkora hasznot a fityisznek, mint amennyit most ha lenne még hajtana. Saját szarukba lépnek időnként, viszont rá kell hogy jöjjenek az ő szaruknak is van szaga, és az sem rózsa illatú.
Könnyű ellenzékben jártatni a pofát, élesben azért egy kicsit másképpen áll a bál.
Mennyi mindent jó lenne visszaszívni, mert utólagosan nagy a pofa égés. Vagy túl naiv vagyok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.