A tüntetés elhalasztására kérte a TMRSZ-t is a sztrájkbizottság.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bugajakab
@brumi58: A málnaszőr kavarásához ért nagyon.
Szerintem a csütörtöki megbeszélésnek sem lesz semmi
konkrét eredménye, csak hitegetés.

Dr. Akula
@Bugajakab: igen, és az idő múlik, az indulatok lanyhulnak, az Árok ebbe majd tevékenyen besegít, aztán egy idő után jön a lemondó legyintés, és vége a dalnak.
barew7
@brumi58: Én nem kezelném az "indulatok" szintjén a társadalmi szerződések egyoldalú felmondását, a törvényesen megszerzett jogoktól való megfosztást! Ha itt engednek, akkor holnap a többi nyugdíjast is bármilyen indokkal megrövidíthetik. Ez nem tisztességes, és aki úgy gondolja, hogy ez a gyakorlat csak itt és most, és csak a rendvédelmiseket fogja érinteni, az nagyon téved!
Dr. Akula
@barew7: igen, így van. Ezért írtam már fentebb:"És ha a rendvédelmiseket megtörik, akkor utána bármire(!) felhasználhatók lesznek. Attól kezdve fog érvénybe lépni a totális diktúra! "
Vagyis utána bármit, bárkikkel, bármikor megtehetnek. És élni is fognak vele!
marlin
Azt gondolom, a levélben "minden" benne van!!

,,HIVATÁSUNK VÉDELMÉBEN”
SZTRÁJKBIZOTTSÁG VEZETŐJÉNEK KÖZLEMÉNYE
Mai napon a Sztrájkbizottság tudomására jutott, hogy Dr. Orbán Viktor miniszterelnök – az előzetes ígéret ellenére – hétfőn mégsem tárgyal, a fegyveres és rendvédelmi szakszervezetekkel.
Egyéb elfoglaltsága miatt a miniszterelnök állítólag csütörtökre tette át az egyeztetés időpontját. A kormány tervezett intézkedés-csomagjának elfogadhatóságával kapcsolatban olyan többségi vélemény alakult ki a Sztrájkbizottságban, amely számomra emberileg nem vállalható.

Hivatásos katonaként arra tettem esküt, hogy: ,,A Magyar Köztársaság függetlenségét, az állampolgárok jogait bátran, az Alkotmány és más törvények betartásával és betartatásával, a rám bízott katonák és fegyverek erejével, életem árán is megvédem.”

A Sztrájkbizottság vezetőjeként, a résztvevő szervezetek vezetői által kialakított többségi véleményt kellett mindig képviselnem. Az elmúlt napokban és a mai napon kialakított többségi véleményt képviselni nem tudom, az a lelkiismeretemmel összeegyeztethetetlen. Mindig is a konfliktusok tárgyalásos rendezésének híve voltam, ugyanakkor olyan tárgyalást, ahol jégre viszik az egyik felet, míg a másik a száraz parton áll, támogatni nem tudok. Ezért a mai napon sztrájkbizottsági vezetői tisztségemről lemondok.
Lemondásom okait bővebben kifejteni az általunk képviselt állomány érdekeit szem előtt tartva, a tárgyalások lezárásáig nem kívánom.
Budapest, 2011. május 27.
Kónya Péter s.k. FRDÉSZ elnök

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.