Sok mindenben nem értek egyet Szima Judittal. Megosztó, sokszor nyomdafestéket sem tűrő, gyakran vagdalkozva gyalázkodó stílusával. Tény ugyanakkor, hogy a széthúzó, egymással versengő (mai napig nem értem (sic!), kinek jó ez?!) rendőr szakszervezetek okozta sötét űrt betöltve, néhány év alatt, az ő vezetésével felépült a legnagyobb létszámú rendőr szakszervezet, a TMRSZ. Igaz, hogy eközben számtalan vezető társa hagyta ott, ki kényszerből, ki önként és számtalan fordult vele szembe később. A hírek arról szólnak, hogy a mostani események is annak köszönhetőek, hogy egykori kollégájának feljelentése alapján indított vizsgálatot a nyomozó hatóság. Mégsem mehetünk el az ügy időzítése mellett! Ebben az összefüggésben (is), már valami bűzlik Bohócországban… Tudjuk azt, hogy számtalan embert feljelentett Szima Judit, és sokan feljelentették Őt. Melyiknek mi a valóság alapja és mi nem, nem az én tisztem vizsgálni. Majd a bíróság eldönti. Az is tény, hogy velem és az általam képviselt szervezettel kapcsolatos egyes megnyilvánulásai is gyakran elgondolkodtattak azon, hogy bepereljem-e vagy sem, kezdjek-e bele nyilatkozatháborúba, vagy sem. Végül mindig a hallgatás mellett döntöttem, mert nem látom annak értelmét, hogy a széthúzást, a megosztottságot tovább erősítsem azzal, hogy az igazamat akarom bizonygatni. Az embert úgyis tettei után ítélik meg, a rágalmak meg leperegnek. Hallgathatnék most is, de nem teszem. Az embernek tudnia kell, mikor hallgasson, és mikor beszéljen. Válaszokat nem tudok, de a fejemben kavargó kérdések beszélnek maguktól: - Miért pont most?! - Ha reális a vád, miért nem korábban lépett a nyomozó hatóság? (Szima Judit maga nyilatkozta, hogy amiért a házkutatást tartották az legalább másfél éve húzódó és egyszer már lezárt ügy.) - Az ügyészség nem mert, vagy nem akart lépni és ,,két legyével” csak a megfelelő pillanatra várt? - Eddig sakkban tartották Szima Juditot, csak most leesett a sakkóra zászlaja?! - Vajon az egész csak koholmány? - Ha igen - akkor ő (csak) a tesztnyúl? - KI A KÖVETKEZŐ?! A történéseknek semmiképp nem lehet jó üzenete, Ha Szima Judit bűnös, akkor azért, ha meg ártatlan, akkor azért! Judit, most Veled vagyok, és bízom abban, hogy mielőbb kiderül: ártatlan vagy! Jogállamban, valódi demokráciában, ha nincs vaj a fejeden, nyugodtan kiállhatsz a napra. Ahol azonban sérülnek az alapvető emberi jogok, ott úgyis megtalálják a vaj nyomait a fejeden, ha egyébként még soha életedben nem ettél vajat, és azt sem tudod mi az. Senkinek ne legyen kétsége afelől, Szima Judit tegnapi letartóztatása üzenet, az időzítéssel tudatták, Damoklesz Kardja ott lebeg mindannyiunk feje felett. Újabb vizsgán kell átmennie, vagy megbuknia minden fegyveres és rendvédelmi szakszervezeti vezetőknek. A teszt kezdetét vette! A többiek nevében nem tudok nyilatkozni. Én viszont nem félek, mert nincs miért! Ha viszont mégis bekeni valaki vajjal a fejem, na bumm(sic!). Bajtársak fognak elvinni, bajtársak fognak őrizni…ultizni tudok!

Forrás: frdesz.org.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@nyanya001: akkor simán! Ezért volt az időhúzás, hogy az elvtársak kialjaskodják a teendőket.
Bugajakab
Most tegyetek félre minden sérelmet, majd tisztázzátok később.

Tömörüljetek!

És mindenki, aki józanul gondolkodik, így tegyen.
Dr. Felipe
Bohócország? Igen ez találó! Köztársaság már megszűnt. Jogállamiság már megszűnt. Mi maradt nekünk? Hát egy Magyar bohócország. Szép új világ.
Dr. Akula
@Felipe: és egy bohóc diktátor! Aki komolyan elhiszi, hogy ő valaki! Pedig csak valami...
Dr. Felipe
@brumi58: Ja cirkuszt csinált az egész országból.
palika
Bohócország királya /diktátora/ orbánviktor, nekem nem ez a hazám, nekem Magyarország a hazám! Úgyhogy, ettől a pillanattól fogva nem tartozom semmiféle elszámolni valóval ennek a csűrhének! Ha, megnyerik a rendvédelmisek ezt a harcot, azt hiszem majd akkor joggal állíthatnak meg az utcán, és ha megakarnak bűntetni, ha megérdemlem, bűntessenek! Nem akarok rendőr államot, de remélem büszkék lehetünk majd rájuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.