Százak nem is vallanak, akik mégis, azoktól sokkal kevesebb pénz jön, mint amit vártak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Külön adó? amikor majd a sima járulékok után sem fog a nép fizetni, akkor milyen pofát vágtok! Amikor nem lesz tőlük mit elvenni, azt, hogy akarjátok megadóztatni, ti barmok! Az életkedvet elvettétek, a munkát elvettétek, a maradékot most veszitek el, a nincstelentől, akinek majd csak a megélhetésre fog jutni, akinek teljesen mindegy már, hogy az országával, a népével mi lesz, azoktól vártok pénzt?! Számotokra ezek az emberek csak donornak, szerveiket tudjátok értékesiteni, mielőtt öngyilkos lesz, de ehhez is sietnetek kell! Ez a tendencia ami itt folyik, halott! Amit ti műveltek, átverés, a baj az, hogy ti saját magatokat csapjátok be, illetve ámítjátok és a végét valami okból nem látjátok, vagy nem akarjátok!
Még egy gondolat: ha arra spekuláltok, hogy enni kell és ezért mindent megtesz majd a nép, dolgozik és abból fizet adót, tévedtek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.