Egy rögzített telefonbeszélgetés szerint Balázs József gyöngyösi fideszes képviselő azt mondta Gyöngyöspata vasárnap megválasztott jobbikos polgármesterének még a szavazás előtt, hogy a falu nem fog fejlesztési forrásokat kapni. Balázs az Indexnek elismerte, hogy volt ilyen beszélgetés Juhász Oszkárral, de szerinte ez arról szólt, hogy "együtt kell működni egy ilyen kis térségben" - írja az index.hu.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Nem tudom egyesek mit képzelnek magukról! Ez a zsírdisznó is már egy kiskirály? Remélem kitörik a nyakát!
dr. prédikátor

Gondoljátok hogy bármi baja is eshet?A cigus fecalicus embere,azt mondja amit a vezííííír diktál! Nem ugyanezt csinálják a TV. ujságirók, között? Aki nem áll be a sorba az megy a süllyesztöbe!
másvirág
Gyöngyöspatán,ahol megannyi szorgos.dolgos kéz várja a felemelkedést,nem maradhat támogatás nélkűl .A cigánxságot nem édekli,hogy Jobbról,vagy Balról kapja a pénzt. (Kell a pénz a Roma csendörség létrehozására.) Punktum!
köhögő bolha
Segítsen megtalálni a Magyar Nemzet címlapján a hangfelvétellel lebuktatott fideszes képviselőről szóló hírt!
A Magyar Nemzet kérdezője azt mondta: ha Juhász Oszkár bebizonyítja, hogy valóban a pénzcsapok elzárásával fenyegette meg a fideszes képviselő, az címlapot jelent. Címlap sehol,a Fidesz sunnyog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.