Hálával tartozunk Magyar Péternek, amiért el hozta nekünk a reményt a változásra, a lehetőséget a kormány el kergetésére. Nem csak mi reménykedtünk hanem a másik oldalon is meg volt a rettegés. Sajnos a remények nem hozták el azt a varázslatot hogy a NER főnökség el meneküljön. Pedig a helikopterek készen álltak az indulásra. Sajnos az adatok manipulálása és az emberek be csapása oda eredményezett hogy noha nyert a Tisza Párt nem jött el az a föld inulás szerű következmény ami a kormány azonnali le mondását követte volna. Birkamenetek, reklámok, kampányok, gyűlések. Na ezt nem tudta az ellenzék vezető ereje túl harsogni. Úgy tűnik nem nőtt fel még ez a nép Magyar Péterhez de valami el kezdődött. Folytassuk tovább a munkát. Hajrá Magyar Péter! Lépésről lépésre! Tégláról téglára!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
És áldó imádság mellett
Mondják el szent neveidet.

HAHAHAHAHA
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
Nagy csalódás ez az egész Tisza "áradás". Ott állt a helikopter járó motorral, és senki nem szállt fel vele sehová. Pedig másfél millió ember elhitte, hogy amint ledobja MP az "Atombombáját", minimum Rogánnak, Polt Péternek és Pintér Sándornak azonnal menekülnie kett! Nem értem mi történt? Hibás volt a bomba indítószerkezete? Vagy kilopták a bombából a Tisza aktivisták a dúsított urániumot? Vagy elméretezték a kritikus tömeget? Vagy mi a fene történhetett?
A Tisza nagy áradásából csak a tisza virágzást láthattuk, de az mindig kérész életű!
kereső
@KisTehen: Magyar tarka boci barma, inkább ezt propagáld:
www.youtube.com/watch?v=Ye_kpRgldv0
KisTehen
@kereső: ez szar gagyi ... minek pocséklod erre az időd

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.