Az előzetes adatok szerint 2011 első öt hónapjában 34 328 gyermek született, 9,7 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A halálozások száma 56 206 volt, ami 2,6 százalékos emelkedést jelent a 2010. január-májusi időszakhoz képest. A természetes fogyás 21 878 fő volt, 5112-vel több az egy évvel korábbinál. A nemzetközi vándorlás figyelembevételével becsült népességszám az időszak végén 9 millió 969 ezer fő volt.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
Arról is van adat, hogy mennyien kimentek külföldre dolgozni és nem jönnek haza sohasem?
köhögő bolha
Mivel a kokerók igen erős szaporodásba kezdtek,pár év alatt kialakul Purdéria ! A gipsy értelmiség pl. Dr.Sztojka Winnetou,a vállalkozók pl. Mr. Orsós Leonardo ,és a munkásosztály pl. Kolompár Isaura szorgalmas munkával rengeteg adót,járulékot fog befizetni ,így aggodalomra semmi ok! :)
palika
@qwert: Itt azért még az is nagyon fontos, hogy a vezetés tudatában van ennek a következményével, mert ha tudja és látja a jövőt, akkor azért kell elkergetni, mert nem teszi meg a szükséges intézkedéseket, ha pedig nem tudja a jövőt ezekből az adatokból, akkor meg azért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.