A magyar jobboldallal szemben eddig felettébb lojális berlini napilap "emberellenességgel" vádolja a budapesti kormányzatot.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: marlin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Azt hiszem ehez olyan sokat nem is lehet hozzáfűzni! :-((
marlin
"A Bajnai kormány által törvénybe iktatott banki magatartási kódex ugyanis szó szerint felhatalmazza a bankokat arra, hogy bármiféle adóemelés költségeit teljes mértékben ügyfeleikre hárítsák."
Aztán a zOrr bán "odatette"!!
Az adót!!
Most több mint kétszer annyi kamatot fizetünk devizahiteleikért és kb. két és félszer annyit a forint hitelekért, mint a csehek az azonosa hiteleikért!!
A korábbi Orrbán-Torgyán kormány a minimálbér drasztikus megemelésével "megölte" a magyar könnyűipart, ha most az Rrrbán-Semmilyen kormány megint ezt teszi, véget vet szinte minden ágazat versenyképességének, és beindít egy mindennél nagyobb inflációs spirált!!
Oszt Jónapot!!
csutak
Emberek, van amit nem mer elmondani senki nektek!

Ebben az országban egymillió felesleges ember él!

Sem munka nincs nekik sem semmilyen szükség nincsen rájuk, mert csak pofáznak, ennének és úgy általában emberhez való módon akarnak élni!
De nem, mert őrájuk a társadalomnak nincsen semmi szüksége!
Ez van csak ezt a rühes Tolvaj-Kormányunk nem meri ennyire nyíltan leírni!
Csizmás Kond
Senkinek nem célja a szegénység növelése. A szegénység nem pillanatnyi állapot, hanem több év alatt kialakult helyzet, amit ha nem sikerül orvosolni mindig átcsap ellenségeskedésbe.
Ez hozta helyzetbe a Fideszt és ha nem tud felülkerekedni ez lesz a végzete is.
...a többi csak pártduma.
nyanya001
@Csizmás Kond: az is amit te nyomsz folyamatosan:)
palika
@csutak: Nyíltan nem lehet kimondani, de azért a többség érti! Ezeket is vissza akarják hozni dolgozni, oly módon nem tudták, hogy vegye fel a maszek, mert nem kell, most megpróbálják közmunkával! De ezeknek fogalma sincs, hogy ez milyen teher. Fentről számokat látnak, az iskolában számokat láttak, de ezek nem számok, nem tudnak és nem is hajlandóak dolgozni ezek a számok! Termelő munkát soha sem lehet velük végeztetni, vagy csak minimális ideig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.