Országszerte folyik a génmódosított vetőmagból származó kukorica felkutatása és megsemmisítése. Kiderült, már Zala megye sem kivétel. Információnk szerint több gazdálkodó is megkapta azt a határozatot, amelyben erre kötelezték.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Most elképzelem,hogy az államhatár mellett kukorica tábla éppen virágzik.S mit ad isten a szél éppen abból az irányból fúj ahol egy másik ország földje vam s mely a GMO-mentességnek nem tagja.A gén módosított hímivaru növény pollenje beporozza a szél által a GMO mentes nőivarú kukoricát.
Akkor olyan helyzet áll elő,amire nem tudunk preventíve fellépni.
Ez az agrárium ma tudomány.
A GMO mentesség egy jó ürügy hogy a gazdaságot a bizonytalanságba hajszolják.
Ahol engedélyezik a génmódosított vetőmagokat,ott töredéke a vegyszer használat,mert a növény ellenállób,a rovar,gomba kártevökre.
Ezáltal biztosabban lehet a terméshozamra építeni.
Mondják,hogy beláthatatlan és előre nem jósolható a következménye az emberi szervezetre.
Hát erre volna egy példa.Egyszer az őskorban egy darab hús véletlenűl a tűzbe esett.azután valamelyik ős,kivette, és csak megkóstolta.
Lám lám finom volt!
Az egyik oldalon a műtrágyáktól és vegyszerektől akarjuk megszabadítani a földet ,a másik oldalon meg az újjunkat harapdáljuk kétségbe esésünkben!
csutak
Az igazság persze szokás szerint félúton van:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.