Dátum: 2005-07-20 Lapszám: 2005/15 Fészekrakás Orbán módra 2. Mégis ők kapták a legtöbbet? Prológ Kékessy úr dolgai után sok éve, szinte valamennyi laptársunknál előbb kezdtünk el kotorászni. Felettébb különösnek tartottuk ugyanis, hogy valaki diplomáciai előképzettség nélkül egyik pillanatról a másikra nagykövet lesz a világ egyik legfontosabb diplomáciai őrhelyén, ráadásul azonnal rezidenciát csináltat magának félmilliárdért, amikor az előző is egy vagyonba került, mivel az egyik előd feleségének zongorajátéka zavarta a szomszédokat. S miközben azzal dicsekszik, hogy régi barátja, a miniszterelnök személyes kiválasztottja, tucatnyi cége ezen évek alatt is százmilliós állami támogatásokat kap. Aztán laptársaink jóvoltából megtudtuk a közös szőlőt, a baráti összejöveteleket, amelyekről dr. Duda gyorsíró jóvoltából nemjegyzőkönyvek készültek, s azt, hogy a Haris közi lakást is a leköszönő nagykövet veje vette meg, meglehetősen jó áron. A másodfokú ítéleteket viszont tapasztalatból ismertük, s mivel már szinte vártuk, szolidaritásból szálltunk be ismét az ügybe, hogy ne hagyjuk az Élet és Irodalmat magára. Egykor a The Washington Post is így járt, amikor a Mély Torok jóvoltából elkezdett egy elnök és barátai után szaglászni, a többi lap csak hosszú hónapok múltán kezdett foglalkozni az üggyel. Mi, a magunk szerény eszközeivel, egy másik történetnek eredtünk igazából a nyomába, a Haris közi lakás megszerzésének és eladásának. Akit érdekel, tartson velünk!

Forrás: hocipo.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ilyen sunyi módon lehetett meggazdagodni!
marlin
@nyanya001: Ezt eddig is tudtuk, de képzeld el, ha a "két idiótánk" is el tudná olvasni!!
Rézangyal
Gyalázat, hogy ilyen ember az ország "vezetője" ! Eszembe jut az Ali baba és a negyven rabló című mese. A gond csak ott van, hogy itt a nép Alibaba, de 40 000 rabló ül a nyakán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.