A Jobbik szerint a felvételkor számított árfolyamon kell forintosítani minden devizahitelt – közölte a párt álláspontját vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel. A politikus azt mondta, hogy a kármentésbe be kell vonni a kereskedelmi bankokat is, „az ő extraprofitjuk kárára lehetne rendezni a helyzetet”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@farkas: Inkább ne!
Én csak olvastam mostanában egy könyvet melyben közgazda rámutat pár bukfencre, az 1929-es válság és megoldásai révén.
kiscserkész
@csutak: Az a nagy baj hogy eddig sem pénzbeli fedezetből adták a hitelt hanem csak papíralapúak voltak. Nagyon nagy baj lenne ha valamelyik banknak is visszamenőleg el kellene számolni a kihelyezett hitel fedezettel.

Így a jövőben is papíron le lehet írni a tőke készletet, csak éppen kézzel nem fogható.

@Csizmás Kond: Szamárságokat ne írj! Mikkor a hitelező felvetet a hitelt volt munkahelye, fizetése, és egytizede volt a törlesztőrészlete a mostaninak. Elfelejtette a bank közölni vele hogy beleszel szopatva. És nem mindenkinek biztosít az Orbán olyan fizetést mint a te fajtád, különben te sírnál a sor elején.
Rézangyal
Igen, ezt már régen meg kellett volna lépni. Tény, hogy a deviza hitelesek a kedvezőbb feltételek miatt vették igénybe a hitel eme formáját, de már elnézést kérek, a válság talán az ő hibájuk? Sokan már a kétszeresét fizették vissza a tartozásuknak és még sehol a vége! Munka nuku, tolerancia nuku! Mégis, hány bőrt akarnak még lehúzni róluk? Miért akarják erővel utcára tenni őket? (költői kérdés volt)
Ez a létező legaljasabb, legmocskosabb eljárás a hitelesekkel szemben! Mondom ezt úgy, hogy nekem nincsen semmiféle hitelem! Volt lakáshitelem, de látván a tendenciákat, idejében megszabadultam tőle.
Január
@Böjti Banyus: Ez a modernkori kizsákmányolás legújabb fajtája a bankok részéről. Melyhez a gyenge kormányok csak asszisztálni tudnak a tehetetlenségükkel, hozzánemértő nyilatkozatok tételével adósrabszolgasorba hagyva az állampolgáraikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.