Fejletlennek ítéli a magyarországi bankkártyapiacot - más EU- tagállamokhoz képest- a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egy friss tanulmánya. Az elmaradás leginkább az elfogadóhelyek hibája, bankkártyából van elég. Nagy gondot jelentenek a sárga csekkek is - ezek használata akár külön költséggel is járhatna....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@szaboria1: No ezt velem az Unicredit akarta eljátszani!
Mondtam nekik, hogy több pénz ide nem jön!
Vonják le abból a 65 Forintból, ami a számlán van:)
szaboria1
Érdekes dolgot írtak csak mos néztem meg ha a számla 11.111.- forintig 110.-forint+ÁFA, ha 11.112.-forint akkor 70.-forint/db plusz a befizetett összeg 3,6 ezreléke+ÁFA.
A készpénz-átutalási megbízás díját a Magyar Posta Zrt ÁSZF-ében, illetve díjszabásában rögzíti, amely két díjtételből áll:
palika
@gabrella: Ez tetszett, gyalog elmenni és személyesen befizetni, felveszem én is a havi elfoglaltságaimba!
gabrella
@palika: Mindenért fizetni a semmiből! Abszolute pofátlanság! A bőr után még a csont is kell nekik!
Van a gázosoknak is irodájuk,pénztáruk 300.-ft-ért elsétálok.
moiszikf
A "természetesen nem is létezik" globális pénzügyi hátérhatalom végső térnyerésének egyetlen akadálya a KÉSZPÉNZ,üldözik is,ahol csak tudják. Kizárólag elektronikus pénzforgalom esetén,nem érhet egy bankot sem meglepetés,ha mindenki egyszerre akarná kivenni a pénzét,míg készpénzzel ez elég bajos lenne. (Posta Bank) A bankok atombiztossá válnának,az emberek pedig totálisan "bankfüggővé".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.