Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezett a Kecskeméti Városi Bíróság pénteken egy 30 éves férfit az egyik helyi családi házban kedden talált robbanószerek miatt. Az MTI úgy tudja, egy néhány héttel korábban elhunyt nyugdíjas rendőr lakott a feleségével a házban, a bíróság az ő fiukat helyezte előzetes letartóztatásba.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ezt a gusztustalan fityesz propagandát! Rögtön elhányom magam!! Nyugdíjas rendőr- igaz már halott szegény, de ezt akkor is ki kellett emelni! Harmincéves fia, tehát az elhunyt 50 év körüli lehetett! Legalább öt évig biztos nyugdíjas volt kemény 8 millió forint deficitet okozva az államnak! Szánalmasak, ráadásul, a robbanófejek zöme hatástalanított volt, tehát semmi. Jól megélte szegény az öregségi nyugdíjat. Meg is kell vonni mindenkitől, különben miből fizetik a marhaságaik miatti bírságokat és mit tudnak ellopni!!? Tetves banda!!!
engem
Ez a nyugdíjas röndőr hazavitte a muníciót?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.