Már a kormány is jobb híján azt javasolja, hogy minél többen vegyék igénybe a 180 forintos svájci frank árfolyamon való törlesztő-részlet rögzítést. Ha valaki azonnal lép, az is leghamarabb októbertől vehetné igénybe a havi törlesztő-részlet enyhítést. Van azonban egy egyszerűbb és véglegesnek tűnő megoldás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Remélem szétvernek az emberek mindent, majd akkor lesz rend!
Január
@palika: Nem képviseli senki sem igazán az állampolgárokat, így a bankok azt csinálnak, amit akarnak, olyan uzsora kamatra adják a hiteleket, amit nem szégyelnek. Úgy zsákmányolják ki az ország lakóit, ahogy akarják, mert törvényeink lehetővé teszik.
- és kik hozzák ezeket a törvényeket?
A mi választott képviselőink - akik már 22 éve tevékenyen hozzájárulnak az országunk kifosztásához - és a kör bezárult.
nyanya001
@prédikátor: És mert a Fidesz alakított kormányt, így a
a nagytőkével együtt fosztogatják az embereket.
kumming
Ja megoldhatja a devizahitelesek problémáját. És újabb évekre el is adósítja őket. Mert a két árfolyam közötti összeg egy újabb hitelként jelenik meg. Ez az igazi rabszolgaság. Míg él nem szabadul belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.