Nekünk most a tatárjárás utáni újjáépítés a feladatunk, mivel a Gyurcsány-féle "vad, úri tatárok" szétdúlták és módszeresen kifosztották az országot - nyilatkozta Szent István ünnepe alkalmából Kövér László házelnök a fidelitas.hu oldalon szombaton közzétett interjúban.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose1
Elöször a nyugdijasok akasszák fel magukat,a rendörök ürülékek akkor a Fideszesek micsodák ? népromboló milliárdokat szétszoró takarodás mert most is késő hol az 1 millió munkahely?
nyanya001
Hozzátok képest a 150 éves török megszállás
csak húsvéti körmenetnek tűnik!
tarhonya
ezzel az Ősmagyar fejjel ilyet mondani.....
persze megint a másikra mutogatnak a maguk tehetetlenségét így álcázva
szemetek ezek a népek
jó lenne egy háború!
Rézangyal
Amit a szocik műveltek az valóban nem volt fáklyásmenet, bizony ők indították el az országot a lejtőn. Természetesen nem titok, hogy tették mindezt a fütykössel vállvetve ( a nagy kivonulgatások csak parasztvakításra valók voltak)
Aztán röhögve veregették egymás vállát az ügyes fiúk. Bár én veregethettem volna jó hosszan, hogy a betonba állnak meg úgy tokától bokáig!
No, de az Mszp-szdsz elképesztő rablásai csupán kispályás óvodás orrtúrás volt ahhoz képest, amit ez a retkedék cigány banda művel, élen a háborodott Zorbatyával!
Csizmás Kond
@Böjti Banyus: Valahogy így van...a szocik elindítottak a lejtőn, persze karöltve a Fidesszel de azért csak az Orbán a hibás, hogy nem tud lefékezni....
...ez a tökéletes rálátás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.