Meg kell állítani a kormányzat gazdasági ámokfutását, mert a nemzetközi beruházók elriasztásával lassan nem lesz miről vitatkoznunk, hiszen elfogynak a munkahelyek - fogalmazott Herczog Edit az MSZP munkás és foglalkoztatáspolitikai tagozatainak közös rendezvényén.

Forrás: Piac és Profit
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Kedves Herczog Edit.Míg az MSZP.hatalmon volt hány munkahelyet teremtett?Csak azok jöttek létre ahova a kormány milliárdokat adott vissza nem térítendő támogatásként a külföldi magánszektornak.Pl. Dunaújváros,autógumigyár!Ti is olyanok vagytok mint OV.mikor nem volt hatalmon tudta a túttit és felkészült a kormányzásra.(8 év alatt hány magyar munkahelyet lehetett volna létrehozni. Például cukorgyárat,konzervgyárakat , segítve a magyar gazdákat,még lenne néhány ötletem,de Én politikus vagyok,ezt nektek kellett volna látni,nem most sipitozni!
Feraj49
@Feraj49: az útólsó mondat helyesen:-,de Én nem politikus vagyok,.....
Dr.luigilongo60
@Feraj49: A Széchenyi-terv keretében osztogatott lóvék a KKV-ék részére ezek szerint még annyit sem érnek, mint a multiknak kiosztott kedvezmények munkahelyteremtésre.
Vagy erről nem is beszél senki, mert kellemetlen?

A magyar nagytőke az ugye talpig becsületes.
Feraj49
@luigilongo60: Igazad van,de Én egy szóval sem mondtam,hogy a "magyar nagytőke talpig becsületes" lenne.Csányi a Pécsi húsipart,a tejpart is tönkre tette,-ezzel több száz ember elvesztette a munkáját-közben még mindig DÉLHÚS-ként van megjelölve az árú amit persze nem itt gyártanak.De mondhatnánk más neveket is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.