A Budapesti Rendőr-főkapitányság megtiltotta a szakszervezetek szeptember 29-től kezdődő tüntetéssorozatát. A szervezők nem hagyják magukat, mindenképp elkezdik a tiltakozó akciókat.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eva1215
Ezt nem lehet megengedni sehol Európában ilyen nincs. Mindenhol tüntetnek sőt napokon keresztül .Valódi kinai eljárás ott sem szabad tüntetni mert elvitetik mindenki dolgozzon aki él megélhetés alig csak a kedves vezetők nek a többinek felkopik az álla.nyugdijj nuku tartsa el a gyereke.ez vár ránk is .mikor ő össze csörgette a népet vekkerrel azt lehetett kempingelni a parlament elött lehetett gyurcsányt a dunába a többit utána azt lehetett?: a Vikilix megirta a 2006 os zavargások fő szervezőja Ő volt akkor akart kormányt buktatni csak nem sikerült.A Gyurcsány beszés pite ahoz amit Ő mondott .Senki ne gondolja amit mond az ugy lesz a tetteit nézzék és az ellenfelet nem elég legyőzni azt meg kell Ölni Gyurcsány nem sebesülten kell hanem halott kell hogy legyen .Ki ez az elme háborodott? Ez vezethet egy országot ? Gyilkos hajlamú ezt irták róla sztyén nyargaló Putyin ki fogja már meg fogni Magyarok .Holvagytok .Ezt irta róla a külföldi lapok többsége.Magyarok most kussba vannak mert a dicső vezért megválasztották Aki csak a felső 1,3 ad ot szolgálja ki a többi dögöljön éhen .
marlin
A Gytv. hatályos szövege semmilyen megszorítást nem ad ebben a körben, tehát ha a közlekedés biztosítása esetlegesen csak rendkívüli nehézséggel lenne megoldható, akkor sem lehetne megtiltani erre hivatkozással a rendezvényt!!
Nem bízható a rendőrhatóság mérlegelésére az egyik legfontosabb alapjog gyakorlása!!
Akkor most miről is mesél ez a Garamhegyi vagy mi??
KöBüKi
Nem baj,polgári engedetlenséget kell hirdetni,és menni engedély nélkül.
Vinni a furkós botokat,bikacsököket és ütni a zsernyákokat kifulladásig ha beleavatkoznak.!
Dr. Felipe
Érdekes 2006 ban mikor a csürhevezír vezényelt az utcán (persze azért elmenekült a páncélautóján) akkor nem volt gond neki ha az emberek álltak a dugóban.
Bugajakab
@KöBüKi: Má' mé' ütnél engem, Köbüki?
Hát nem jól el beszélgetünk itt?

Fránya természeted lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.