A 2012-es költségvetés 1,5 százalékos költségvetési hiánnyal számol, valamint 25-ről 27 százalékra emelkedik az áfa - közölte Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Minden várakozást alulmúl a Matolcsy-csomag. Adóemelések, homályosan körülírt, bizonytalan teljesülésű kiadáslefaragások, erős kockázatokkal terhelt végrehajtás, korszerűtlen megszorító program. Eközben a kormány tovább erőltette az egykulcsos adót, ami recessziós környezetben konjunktúrakezelésnek baklövés.
Dr.luigilongo60
Az állandó zsidózás szerintem sötét, irigy emberek süketelése,akik kevesebbet kaptak az élettől, mint amit Ők szántak maguknak.
másvirág
@luigilongo60: Tényleg furcsa ! A 2/3 fele "zsidesz" identitású. :D
overdose1
@luigilongo nézd meg zs.. a közéletben a kormánytagok 90%-a zs mint a tv-ben a szarból is pénzt csinálnak .Matolcsynak még a szeme is kétfelé áll ha nem mond lesz le lesz takaritva a sok megszoritásával elképesztő amit ma bejelentett hányok ezek a férgektől!
szaboria1
Játszottam a számokkal. Megszüntetik az adó jóváírást ,a bruttósítást akkor miről is beszél ez a szánalmas Matolcsy. Béremelést nem fognak adni mivel már megint emelik a munkaadók terheit. Az embereknek a puszta megélhetésüket veszélyeztetik.
dr. prédikátor
@sasi1115: Igen, de én az igazmondó tükörre gondoltam.Arra amelyik szembe is köpi őket!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.