A párt szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány azt várja az emberektől: a családjaik adják össze a végtörlesztéshez szükséges pénzt - jelentette ki Z. Kárpát Dániel csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
Anno, a padlássöprést megelőzően az elvtársak annyira lepusztították az országot, hogy a városi embereket már az éhhalál fenyegette. Azért kellett a parasztság padlását (ahol volt még egy kis élelmiszer tartalék) söpörni, hogy ők is némi élelmiszerhez jussanak.

Sajnos az elvtársak nem okultak, a kormányváltáskor olyan deficitet adtak át, amit a jelenlegi vezetés nem mert nyíltan a világ elé tárni, mert már a helyzetre utalásra is nemzetközi politikai pánikkal reagált az itt-ott még regnáló, baloldalinak titulált tolvajbanda.

A rendcsinálás meg nyilván nem érdekük, nem kívánatos számukra az "egy ablakos ügyintézés", a zárka ablakon keresztül. Ezért betartanak mindenütt, ahol lehet, és tehetetlenséggel és rosszindulattal vádolják azt, aki emberi viszonyokat akar teremteni.

Ismerős a módszer, már a nagy ideológusaik (Lenin, Sztálin elvtársaik) is gátlástalanul éltek ezzel a módszerrel.
Dr.luigilongo60
@libero: Emberi viszonyokat Orbánék?
Ne vicceljél már!
Legfeljebb maguknak és a haverjaiknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.