van törvényes felelős, az IMF figyelmeztette a veszélyre Verest

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Csizmás Kond: Ne csak a kuruc infót olvasd el. Ők sajnos néha szeretik kifacsarni a dolgokat.
Január
Azért ez érdekes ezek a figyelmeztetések valahogy nem jutottak el a köztudatba, - az emberek nem hülyék - , hol maradtak a tájékoztatók ezekről az aggodalmakról?
Én elhiszem, hogy magánjogi szerződésekbe nem szólhatnak bele, de még egy enyhe ejnye, bejnye sem hangzott el senki részéről, nem hogy figyelmeztetés.
"Álljon meg a menet, mindenki addig nyújtozkodjon csak amíg a takarója ér!"
Vagy, akár szórólapon való tájékoztatás az állampolgárok részére "Tudja Ön, hogy mit jelent a deviza hitel? Milyen kockázatai lehetnek?"
Nem tudta senki, de, aki tudta az hallgatott, és így tévedésbe ejtették a gyanútlan honpolgárokat, akiknek pénzügyi ismeretei minimálisak voltak.
Tehát így aztán "bűnösök közt cinkos, aki néma", az egész hallgató pénzügyi elitünk az.
Csizmás Kond
@szaboria1: 2004-től kezdi.....szerinted hazudik ?...és ki lenne a hibás ?
csapnivalo
@Január: Inkább úgy kellene ezt nézni, hogy aki felvette 160-180 forinton a CHF hitelt, az a mostani árfolyammal is kevesebb havi törlesztőt fizet, mintha ugyanakkor felvett volna egy forint alapú hitelt.

Amúgy az élet ilyen. Ami az egyiknek jó, az nem feltétlenül jó a másiknak. Lásd devizatőzsde. Ott pl örülnek a frankerősödésnek és sokan lettek itthon is milliomosok belőle. Bármikor fordulhat a kocka. Csak a változás állandó.
palika
@csapnivalo: Aki akkor felvette a hitelt, az azért fordult a frank alapú felé, mert azt az összeget, amit akkor kellett fizetni, elbírta! Na, itt van az államnak hatalmas felelőssége, szabadon elkölthető pénzt kaptak az emberek és hogy mire költötték, senki nem foglalkozott vele! A másik, hogy az államnak mindig mindenkor figyelni és ha kell közbe kell avatkozni, mert az emberek és az ország érdekeit kell elsősorban figyelembe venni! De itt különböző érdekcsoportok hajtották űzték, hogy minél többet az emberek nyakába varrni! Mindegy, hogy ki vagy kik nem tették meg a kötelező lépést, bűnhődjenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.